Atami B'cuzz Coco bloei stimulator 1 liter

Atami B'cuzz Coco bloei stimulator 1 liter
36.95 *Prices include VAT *Prices include VAT
Article codeV131c
29,5
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Coco Bloei Stimulator

De bloeiperiode is voor veel planten de belangrijkste periode van de gehele kweekcyclus. Deze Coco Bloei Stimulator heeft dezelfde goede eigenschappen als de reguliere bloei stimulator van Atami, alleen is deze variant specifiek ontwikkeld voor het kweken op kokos. Hierdoor zal de bloei in een vroeg stadium worden geforceerd, waardoor de bloeiperiode eerder op gang zal komen en uiteindelijk langer en intenser zal plaatsvinden. Deze Coco bloei stimulator is dan ook direct opneembaar voor de plant en zal bijdragen aan een explosieve bloemproductie. De toppen worden dik en compact, maar behouden hun karakteristieke geur en smaak.

Toepassing:
Vanaf de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het bloeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

Kweektip:
De combinatie van B’cuzz Booster met deze Coco bloei stimulator wordt sterk aanbevolen en zal alle verwachtingen overtreffen.

Dosering (1:1000): 1 ml per liter water.

Kwaliteit gewaarborgd:
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review