HY-PRO Aarde (terra) 1 liter

HY-PRO Aarde (terra) 1 liter
€ 11.24 9.95 *Prices include VAT *Prices include VAT
Article codeVHPA1000
9,9
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken.Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen.
Tuinaarde
Ook gewone tuinaarde is niet ideaal, het is moeilijk om aan te geven water precies in deze aarde zit aan meststoffen en aan vervuilende stoffen.Een goede fertilizer houdt hier rekening mee en deze vult aan waar nodig.Hoe beter de kwaliteit van de meststoffen is, hoe groter de opname bereidheid van de plant zal zijn. De niet opgenomen stoffen vormen dan ook geen belasting voor de plant. De kwaliteit van de ingrediënten van HY-PRO Outdoor is voor een meststof revolutionair te noemen.
Spoorelementen
Voor gezonde planten is het noodzakelijk om de benodigde sporen elementen toe te voegen aan de bodem. Met HY-PRO Outdoor reageren planten optimaal op allerlei omstandigheden, zowel binnen als buiten.
Toepassing
HY-PRO Fertilizer kan het beste worden toegepast vanaf de derde week vande bloeiperiode. Wij adviseren het toe te dienen met water, in een verhouding van 1:200. (5 ml per ltr). Mocht er teveel mest zijn toegediend, dan bemerkt u een lichte bruinverkleuring van de bladeren. Door extra water aande plant te geven kunt u dit verhelpen.
Tip:
Laat het water eerst op gebruikstemperatuur komen voor u de voedinger door mengt. Dit voorkomt schommelingen van pH-waarden (zuurgraad) enEC-concentraties (zouten) en bevordert daarmee een optimale groei. Leverbaar in verpakkingen van 1, 5, 10 en 20 liter.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review