Plagron Alga-Grow (groei) 5ltr.

Vloeibare biologische meststof

Plagron Alga-Grow (groei) 5ltr.
64.45 *Prices include VAT *Prices include VAT
Article codeV765
42,99
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Liefhebbers en professionele telers willen zo snel mogelijk resultaat zien. Om gewassen tot ongekende prestaties te brengen, dient de natuur een handje geholpen te worden. Op natuurlijke wijze wel te verstaan.

Speciaal voor de groeifase, heeft Plagron daarom de Alga-Grow ontwikkeld. Alga-Grow bevat een nauwkeurig afgewogen verhouding aan stikstof, fosfaten en kalium die direct opneembaar zijn voor de plant en de groei optimaliseren, op volledig natuurlijke basis.

De stikstof in Plagron Alga-Grow zorgt voor een gelijkmatige optimale groei. De fosfor zorgt voor een betere wortelontwikkeling en in eerste aanzet tot het ontstaan van een Sterke, rijke bloei. Kalium zorgt voor het transport van de voedingsstoffen door de hele plant en verhoogt de algemene weerstand.

Met de uiterst voedingrijke Plagron Alga-Grow, pakt u de gewenste ontwikkeling letterlijk bij de wortels aan. Dankzij een veelheid aan hulpstoffen die de groei stimuleren, kunnen de behandelde planten zich optimaal ontplooien in een versneld tijdsbestek.

Plagron Alga-Grow is een organische vloeibare N-P-K voeding, die direct opneembaar is voor de plant.


Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review