De Sjop Online

Pro-XL


PRO-XL heeft een unieke voedingslijn samengesteld.
De voedingslijn is compleet en biedt u precies wat u nodig heeft voor een optimaal kweekresulaat.

De basislijn is zeer eenvoudig.
Om te beginnen heeft PRO-XL “PRO Start” (startbooster, wortelstimulator.).Deze zorgt voor een optimale wortelontwikkeling.
Daarnaast heeft PRO-XL  een unieke “groeivoeding” samengesteld die zeer compleet is aan voedingstoffen en de plant volledig geeft wat deze nodig heeft in de groeifase.
Bij de overgang naar de bloei heeft PRO-XL een unieke “bloeivoeding”  samengesteld. Deze zorgt voor een optimale bloei- en topvorming. In de bloeifase kan men ook de componenten: “Quick Boost” en “Flora Exploder” toevoegen. Ideaal als u een optimaal kweekresultaat wilt halen.

Om de hoogte van de planten te kunnen regelen heeft PRO-XL “STOP GROW” samengesteld. De plant zal altijd het gewenste formaat hebben en een snellere bloeivorming hebben na inspuiten van dit produc t.
Om ziektes tegen te gaan biedt PRO-XL  “KILL V”  aan. Dit middel is geschikt voor het bestrijden tegen spint en trips.
Uiteraard heeft PRO-XL nog meer componenten, zoals:  PRO Enzymen, PRO Clean, Iron (FE), Magnesium (MG), Nitrogen (N), Ph- en Ph+.

De Cocos allmix van PRO-XL is compleet voorzien van alle nodige meststoffen die nodig zijn in de beginfase van de teelt. Kans op ondervoeding wordt daarom aanzienlijk verkleind.
Ook heeft PRO-XL een Sublime mix in het assortiment. Dit is voor de kwekers die op aarde kweken en een goed substraat willen gebruiken.
Door de complete samenstelling van de voeding is deze ook uitermate geschikt om met CO2 te kweken!