Atami B'cuzz Booster Coco universal 5 ltr.

87,5
Atami B'cuzz Booster Coco universal 5 ltr.
95.95 *Prices include VAT
Article codeV135c
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Coco Booster Indi

Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt van Indica soorten of aanverwante soorten op kokos. Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt Coco Booster Indi voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm. Micronutriënten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Coco Booster Indi de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

Toepassing:
Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

Kweektip:
Atami adviseert het gebruik van Coco Booster Indi in combinatie met de B’cuzz bloei-stimulator voor een optimaal resultaat.

Dosering:
400 watt / m2: 1,0 ml per liter water.
600 watt/ m2: 1,5 ml per liter water.
800 watt/ m2: 2,0 ml per liter water.

Kwaliteit gewaarborgd:
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review