Biobizz Try-Pack Outdoor pack

7424932037027
Biobizz Try-Pack Outdoor pack
13.95 *Prices include VAT
Article codeV865tpo
0 star(s) in 0 review(s) Write a review

Laat jouw klimaat buiten kweken toe, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Biobizz® maakt het makkelijk voor je. Probeer onze Outdoor-Pack, één van de vier net gelanceerde Biobizz® Try-packs. Met de Outdoor-Pack groei je op een professionele manier en krijgt je oogst een hoge kwaliteit. De Outdoor-Pack is een complete pack, makkelijk hanteerbaar, makkelijk in gebruik en makkelijk te betalen.

De Outdoor-Pack bevat Bio-Bloom™, Fish-Mix™ en Top-Max™. Een combinatie die de buitenteler de mogelijkheid biedt om ervaring op te doen met de organische meststoffen van Biobizz. De Outdoor-Pack bevat voldoende voeding voor 1 tot 4 planten.

De Outdoor-Pack bevat Biobizz® Fish-Mix™ die de productie van natuurlijke mineralen, micro-organismen en nuttige bacteriën stimuleert. Het hoge gehalte proteïnen helpt ook om een rijk biologisch buitensubstraat te creëren. Onthoud, probeer dit niet thuis, want anders moet je de ramen een week open houden!

De Outdoor-Pack is te gebruiken met alle andere Biobizz® producten en Try-packs. Het maximale resultaat met minimale kosten.

Inhoud Outdoor-Pack:

  • 250 ML Bio-Bloom
  • 250 ML Fish-Mix
  • 250 ML Top-Max

Laat jouw biologische kweek ervaring beginnen met de Biobizz® Try-Pack!

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review