RooTiT

Root!t

Plant propagatie

De producten van Root!t zijn de nieuwste innovaties op het gebied van propagatie.

Geavanceerde producten door onderzoek
De Root!t-reeks is de nieuwste innovatie op het gebied van propagatie en is ontwikkeld om kwekers een vliegende start te geven. Met onze doorlopende productontwikkeling, zoeken we continu naar manieren om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te creëren. De producten zijn allemaal ontworpen om optimale resultaten te behalen en gebruiksvriendelijk te zijn.

Betrouwbare prestaties
Root!t hanteert een strenge kwaliteitscontrole om te garanderen dat producten consistent goed presteren. Elke batch van vloeibaar product ondergaat een volledige laboratoriumanalyse voordat deze worden verzonden.
De meeste van de kits van Root!t bevatten de natuurlijke Root!t-wortersponzen, die keer op keer heeft bewezen superieure wortelgroei mogelijk te maken. Het product is prettig in gebruik, is schoon en kan bij de compost na gebruik. Het droogt van buiten naar binnen, zodat u kunt zien wanneer het tijs is om water te geven voordat uw planten te lijden hebben. Door de manier waarop het is vervaardigd, zal wortelgroei op stekjes sneller verlopen dan met andere groeimiddelen wanneer het wordt gecombineerd met Root!t Gel4Plugs-wortelgel.

Natuurlijke Root!t-wortelsponzen
Deze doorbraak in groeimiddeltechnologie is gebaseerd op een mengsel van turf en schors die zijn samengebonden met plantaardige biologisch afbreekbare polymeren, waardoor het product biologisch kan worden afgebroken.
Vanwege de structuur van de natuurlijke Root!t-wortelspons, wordt precies genoeg water vastgehouden zonder het materiaal in elkaar te drukken. Voor het beste resultaat moet u de natuurlijke Root!t-wortelsponzen gebruiken voor vroegtijdige wortelgroei en een explosieve plantengroei.

Voordelen van natuurlijke Root!t-wortelsponzen
- milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
- snellere, gezondere wortelgroei en minder lijden van de planten
- superieure absorptie van voedingsstoffen en onderhoudt gemakkelijke perfecte water-/luchtverhouding
- verbeterde waterretentie en minder verlies bij verpotten
- isoleert wortels beter tegen hitte of gebrek aan vocht
- bevat microvoedingstoffen en gunstige microben om ontkieming te ondersteunen
- uniek voorgevormd gat voor stekjes en zaden