Aptus Fungone 1 ltr. concentrate voor 5ltr aanmaak

Aptus Fungone 1 ltr. concentrate voor 5ltr aanmaak
€ 50.33 46.95 *Prices include VAT
Article codeV341a
42,5
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Fungone/Fungone-concentraat
Voorkomt schimmels, bacteriën en virussen
Fungone is een preventief middel dat problemen met schimmels, infecties en virussen voorkomt voordat het te laat is. Fungone is een product dat niet schadelijk is voor de plant en de plantprocessen niet remt. Teveel kwekers wachten totdat de problemen met een veelvoorkomende schimmel als meeldauw te groot zijn geworden en grijpen dan naar bestrijdingsmiddelen. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen is schadelijk voor mens en milieu en remt de plantprocessen. De planten zijn al geremd omdat de ziektedruk van de schimmel groot is en worden nogmaals geremd door het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Dit gaat ten koste van zowel de opbrengst als de kwaliteit. Aptus-Holland adviseert in periodes waarin de ziektedruk normaal hoog is preventief met Fungone te werken. Door het gebruik van de Fungone wordt de plant inclusief bladeren grondig gereinigd. Fungone zorgt dat de mogelijke effecten van schadelijke schimmels, infecties en virussen tijdig worden voorkomen.

Voordelen
- Voorkomt problemen met schimmels, infecties en virussen
- Voorkomt meeldauw en toprot
- Reinigt plant en bladeren
- Is niet giftig en niet schadelijk voor de plant
- Nu met ingebouwde uitvloeier voor maximaal resultaat
- Fungone-concentraat is goedkoper in gebruik

Tips & Trucs
Spuit Fungone altijd als de lampen uit zijn. Bladeren verbranden snel als wordt gespoten met de lampen aan. De spuitdruppels vormen op het blad prisma’s waardoor het licht van de lampen wordt versterkt.
Fungone is spuitklaar, dus direct klaar voor gebruik.
Fungone-concentraat staat op 1 op 4 dus voeg 200ml Fungone-concentraat en 800ml water voor 1 liter spuitoplossing.

Samenstelling
Fungone bevat een gepatenteerde formule bestaande uit gestabiliseerd en geactiveerd waterstofperoxide en een foodgrade uitvloeier (voor een optimaal effect). Deze formule is 100 maal krachtiger dan normaal waterstofperoxide. Het gebruik van deze formule maakt Fungone een effectief product. Fungone is verkrijgbaar in 1000ml en 5000ml verpakkingen.

Toepassing
Fungone is het enige gebruiksklare Aptus product. U dient het direct op de plant te spuiten. Voor grotere volumes is er Fungone-concentraat, waarbij je met 1 liter een spuitoplossing van 5 liter kunt maken. Spuit Fungone onverdund, of Fungone-concentraat 5 maal verdund, direct op de plant. Zorg er altijd voor dat de lampen uit zijn tijdens het spuiten. En draag altijd een mondkapje en veiligheidsbril. Fungone is niet toxisch en veroorzaakt geen residu op en in de plant.Aptus Fungone is een preparaat met een zeer hoge trefzekerheid als het gaat om neutraliseren en voorkomen van diverse schimmels, bacteriën en virussen.
Het bertreft een gebruiksklare oplossing die men niet mag verdunnen.

Aptus Fungone op het te behandelen oppervlak spuiten en binnen seconden is er al een resultaat zichtbaar. Aptus Fungone is zo samengesteld dat het absoluut geen schade aan het gewas aanbrengt, mits gebruikt als voorgeschreven.

Bij verwerking van Aptus Fungone ALTIJD oogbescherming dragen, daar de spuitnevel irritatie aan de ogen kan veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren in de originele verpakking, vermijd oogcontact.
Bij oogcontact onmiddellijk met schoon drinkwater uitspoelen.

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review