Atami ATA XL 1 Ltr

Atami ATA XL 1 Ltr
22.50 *Prices include VAT *Prices include VAT
Article codeV178
13,99
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
ATA-XL

Een uitgekiende mix aan natuurlijke bestanddelen, toegevoegde mineralen, vitamines en aminozuren zorgen voor een uitmuntende groei- en bloeistimulator. Eigenlijk vormt Ata-XL een wonderdrankje voor uw gewas! Deze rijk samengestelde combinatie heeft een bijzonder gunstige uitwerking op de gesteldheid van het wortelstelsel en stimuleert een groeispurt van de plant met stevige vertakkingen. Tijdens de bloeiperiode zal deze krachtige stimulator de planten nog uitbundiger laten bloeien en zorgen voor goed ontwikkelde en hars rijke toppen.

Aangezien Ata-XL uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het mogelijk dat het een organische geur ontwikkelt. Dit is niet van invloed op de werking van het product.

Toepassing:
Geschikt als toevoeging op de reguliere NPK-voeding voor het kweken op aarde, hydro en kokos. Vanaf de 3e week van de groeicyclus tot aan de laatste week van de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater.

Aangezien Ata-XL uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het mogelijk dat het een organische geur ontwikkeld. Dit is niet van invloed op de werking van het product.

Dosering (1:1000):
1 ml per liter leidingwater.

Kwaliteit gewaarborgd:
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review