Home    Voeding   Aqualogic  Aqualogic Grond voeding A/B 1 ltr
Aqualogic Grond voeding A/B 1 ltr

Aqualogic Grond voeding A/B 1 ltr


Voedingen€ 16.50

Aqualogic | Artikelcode: 20648

Aqualogic Grond voeding A/B 1 ltr


  • Productinformatie

Door de mogelijkheden op het gebied van bodem en blad analyses hebben we bij Aqualogic een zeer gedetailleerd beeld gekregen van de voedingsstoffen die de plant verbruikt in de bepaalde perioden van de levenscyclus (wortelperiode,groei, begin bloei, mid- bloei en af-bloei)
De voedingsbehoefte van de plant verandert aan de hand van de fase waar ze in zit. Minerale Grond voeding is een top basisvoeding met alle hoofd-sporen en micro elementen die nodig zijn voor een goede groei/bloei en gebaseerd op de aanvullende bemesting van Aqualogic (Superbloei, Booster, Wortelstimulator,[ Ezymen, Aminoforter]) Op die manier kun je dus altijd inspringen op de behoeften van de plant op dat moment.
Dit alles is berekend in de bemestingschema's van Aqualogic.

De basisvoeding wordt gebruikt om de EC van het voedingswater te verhogen, en wordt daarom altijd als laatste toegevoegd(dwz 1 wortel 2 booster 3 superbloei 4 enzymen 5 aminoforter en dan als laatst de A en B in gelijke hoeveelheden toevoegen aan het voedingswater tot de EC op gewenst niveau is.
Normaal is het verstandig te beginnen met een EC van 1,4 en tijdens de cyclus moet/kan die verhoogd worden naar 2,2 , wel altijd afhankelijk van kweekwijze, lichthoeveelheid, watergift etc.. De grond bevat natuurlijk al een hoop voedingsstoffen van zichzelf. Die “buffer”waarde proberen we tijdens de kweek zo goed als intact te houden.Dat wil zeggen dat je ingaat op de minimale behoefte van de plant met de voeding, en eventuele afwijkingen haalt de plant dan gewoon uit de grond.Wil je voorzichtig werken, kom dan de eerste keer niet boven 1,7 en ga vervolgens voorzichtig experimenteren want ; iedere ruimte is anders.De grond is zeker vaker te gebruiken, hoe vaak??..dat ligt aan je EC gedrag. Voor de kweek op cocos moet een iets hogere EC worden aangehouden ts 1,8 en 2,5 aangezien cocos geen “buffer”heeft.
Doseringsrichtlijn +- 350cc A+B op 100 l .

Verkrijgbaar in 0.25l, 1l, 5l, 10l