Home    Voeding   Aqualogic  Aqualogic Wortelstimulator 0.25 liter
Aqualogic Wortelstimulator 0.25 liter

Aqualogic Wortelstimulator 0.25 liter


Voedingen€ 9.50

Artikelcode: 20656

Aqualogic Wortelstimulator 0.25 liter


  • Productinformatie
  • Andere kopers van dit artikel kochten ook

Bij het opstarten van de kweek is het belangrijk dat er een goed wortelmillieu wordt gecreëerd. Een goed wortelmillieu wil zeggen dat er voldoende elementen, en organische stoffen aanwezig moeten zijn die de plant nodig heeft voor de ontwikkeling van een uitgebreid wortelstelsel, en een verhoogde weerstand tegen ziekten.
Door de uitgekiende samenstelling van voedingsstoffen,vitaminen en organische/plantaardige stoffen geeft Aqualogic Wortelstimulator de plant meer natuurlijke weerstand, en stimuleert de wortelgroei. De planten zullen na/tijdens de wortelperiode ook sneller aanslaan en een evenwichtigere groei krijgen .
Wortelstimulator wordt gebruikt als aanvullende bemesting!

Het is belangrijk te weten dat een wortelende plant graag in een hoge luchtvochtigheid (90%)en een relatief lagere temperatuur( 24 C ) gedijd. Zorg ervoor dat de plant de eerste dagen goed vochtig staat, liefst al met een EC van 1,8. Die EC zorgt ervoor dat er voeding wordt opgebouwd in het medium waardoor je de plant iets korter en compacter kunt laten groeien/bloeien.

Niet alleen tijdens de eerst dagen worden wortels aangemaakt door de plant, dit gaat ,welliswaar in mindere maten, gewoon door tijdens de cyclus. Het is dus verstandig de wortelstimulator tijdens de kweek nog een of tweemaal toe te voegen aan voedingswater.

Gebruiksaanwijzing:
Eerste vat vullen met water, temp water 22 C , dan wortelstimulator . toevoegen in de verhouding 1:200 (1l. wortels. Op 200l. water)

Vervolgens met A en B voeding de EC omhoog brengen naar 1,8 Nu is het voedingswater klaar om de stekken aan te gieten.

Verkrijgbaar in 0.25l, 1l, 5l