Home    Kweekkast  Kweekkast Bonanza 250 (0,35m2)
Kweekkast Bonanza 250 (0,35m2)

Kweekkast Bonanza 250 (0,35m2)


Met 250watt HPS hxbxd 176x61x61cm€ 550.00
Kleur*


Artikelcode: BKKCB250

Kweekkast Bonanza 250 (0,35m2)


  • Productinformatie

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Afmetingen (h x b x d):176 x 61 x 61 cm
Vermogen: 250 Watt
Oppervlakte ~0,35 m2. Plaats voor 9 x 6,5 ltr potten, 4 x 11 ltr potten.
Ventilator: Winflex – 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde luchtslang
Filter: Prima Klima K2600 240m3
Transformator: ETI 250 Watt
Lamp: 250W Sunmaster Dual Spectrum met Powerlux reflector
Timer: Legrand Omnirex
Garantie: 1 jaar op technische installatie

KANT EN KLARE MINI KWEEKKAST
Deze compleet ingerichte mini kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Geen gedoe met luchtslangen. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Geschikt voor beginnende en professionele kweker. Met de G-kit 250 Bonanza kweekkast kweek je thuis jarenlang al je planten en kruiden. Veilig en zorgeloos.

AARDE, STEENWOL OF HYDROPONISCH
Kies zelf je favoriete kweekwijze; in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch. De keuze is aan jou. Kijk in de webshop voor systemen voor kweek op aarde, kokos of steenwol.

IRRIGATIE OF ZELF WATER GEVEN
Ben je wel eens langer van huis of heb je weinig tijd om planten water te geven, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je voor iedere maat kweekkast een bijpassend bewateringssysteem.
Heb je geen budget voor het irrigatiesysteem of heb je alle tijd om je planten iedere dag water te geven, zet dan de potten met aarde los in de kast. De bodem is waterbestendig.

DEGELIJK EN VEILIG
Alle materialen van de mini kweekkast zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en 8 mm MDF panelen.

We leveren iedere Bonanza kweekkast met een belichtings- en beluchtingssysteem, inclusief geurfilter. In deze mini kweekkast zit een 250 Watt ETI voorschakelapparaat en een Powerlux reflector, voor een perfecte belichting van de 0,35m2 kweekoppervlakte. Je hebt geen last van geurtjes dankzij de ingebouwde Winflex 125 ventilator met Prima Klima koolstoffilter. Frisse lucht komt binnen via 2 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

PAST IN IEDER INTERIEUR
De kweekkast bouw je in een half uur op, zonder gereedschap. Aan de kast zit slechts 1 snoer met huis-tuin- en keukenstekker. De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil. In vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent. Zo past de kast in ieder interieur. Je kan kiezen uit hoogglans zwart of zebrano houtmotief.