Home    Nieuw!  Bio Defender organische pesticide 250ml.
Bio Defender organische pesticide 250ml.

Bio Defender organische pesticide 250ml.
€ 27.50

Artikelcode: BS775a

Bio Defender organische pesticide 250ml.


 • Productinformatie

BioDefender is een 100% organisch supplement dat speciaal is ontwikkeld voor de bestrijding van ongedierte, ziektes en pathogenen. De aanwezigheid van hoogwaardige humus- en fulvinezuren, diverse orthosilicische zuren (OSA's) en plantenextracten met sterk insectwerende eigenschappen, zorgt er bovendien voor dat de plant niet alleen uitstekend beschermd is tegen ongedierte en ziektes, maar ook dat de plant extra bouwstenen heeft voor een gezonde ontwikkeling. Humus- en fulvinezuren helpen namelijk mee om de voedingsopname van de plant te verhogen en om de bodemgesteldheid te verbeteren. De voeding wordt efficiënter door de plant gebruikt en de kwaliteit van het kweekmedium blijft langer hoog. Het resultaat is een gezonder en uitgebreider wortelstelsel, betere groei en ontwikkeling en uiteindelijk een hogere opbrengst. Tegelijkertijd zorgt de vorming van sterkere plantcelwanden voor betere bescherming tegen infecties.

BioDefender bestrijdt ongedierte en ziektes op drie manieren:
 1. BioDefender bevat natuurlijke plantenextracten die insecten en microben op een snelle en efficiënte manier aanvallen. BioDefender is daarmee een uiterst geschikt bestrijdingsmiddel tegen elke insectenplaag. De natuurlijke plantenextracten zijn 100% biologisch en onschadelijk voor plant, mens, dier en omgeving.
 2. BioDefender bevat natuurlijke OSA's (orthosilicische zuren) die helpen bij de versterking van de plantcelwanden. Hierdoor wordt het voor insecten, schimmels en virussen veel moeilijker om de plantcellen binnen te dringen en te infecteren.
 3. BioDefender zorgt ervoor dat er een licht, volledig biologisch afbreekbaar laagje op de bladeren komt te liggen. Dit laagje werkt als een extra mechanische barrière tegen insecten, schimmels en virussen. Het laagje heeft verder geen effect op de ontwikkeling van de plant en de opname van licht.

Gebruiksaanwijzing:
 • Gebruik eenmaal per week tot één week voor de oogst
 • Bespuit het gehele bladerenoppervlak. Doe dit als de lamp uit is.
 • Het residu wordt op natuurlijk wijze afgebroken binnen een week. Herhaal daarom elke week.

Producteigenschappen:
 • Fles van 0,25 liter concentraat. Goed voor 5 liter spuitvloeistof.
 • Volledig biologisch afbreekbaar. Onschadelijk voor plant, mens, dier en omgeving.
 • Bevat geen schadelijke chemicaliën
 • Preventieve werking; verbetert het eigen verweersysteem van de plant
 • Curatieve werking; werkt krachtig tegen bestaande infecties
 • Kan gebruikt worden tot een week voor de oogst, dus ook geschikt voor de behandeling van besmettingen in de eindfase.
 • Effectief tegen een breed scala aan ongedierte, ziektes, schimmels en infecties.