De Sjop Online

Kweekkast Bonanza 600 (1m2)

Met 600watt HPS hxbxd 176x118x78cm

Kweekkast Bonanza 600 (1m2)
Kweekkast Bonanza 600 (1m2)
Kweekkast Bonanza 600 (1m2)
Kweekkast Bonanza 600 (1m2)
Kweekkast Bonanza 600 (1m2)
945.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBKKCB0600
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Kweekkast Bonanza 600 (1m2)

Producteigenschappen
Afmetingen (h x b x d): 176 x 118 x 78 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwichpanelen
Vermogen: 600 Watt
Oppervlakte: ~1 m2
Inhoud: plaats voor 15 x 6,5 ltr potten, 12 x 11 ltr potten of 4 x steenwolmat 1mtr
Ventilator: G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbaar inclusief geluiddemper
Filter: Prima Klima K2601, 360m3
Transformator: EuroGear Pro 600W, in brand en vochtbestendige behuizing
Lamp: 600 Watt Sunkraft met Powerlux reflector
Schakelkast: G-tools schakelkast met klok en relais
Garantie:1 jaar op technische installatie

Beschrijving
Kant en klare kweekkast 1m2
Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag.Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.  Met de G-kit 600 Bonanza kweekkast kweek je thuis jarenlang al je planten en kruiden. Veilig en zorgeloos.
Geschikt voor beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met een eigen belichtings- en beluchtingssysteem, inclusief geurfilter. In de Bonanza 600 zit een 600 Watt Eurogear voorschakelapparaat en een Powerlux reflector, voor een perfecte belichting van de 1m2 kweekoppervlakte. De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een G-tools relais-tijdklok. Een G-tools 125 2-speed ventilator met Prima Klima koolstoffilter en geluiddemper voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren.
Frisse lucht komt binnen via 6 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Aarde, steenwol of hydroponisch
Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast G-Kit 600 kies je je eigen kweekwijze. Kijk in de webshop voor systemen voor kweek op aarde, kokos of steenwol.

Irrigatiesysteem of zelf water geven
Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je voor iedere maat kweekkast een bijpassend bewateringssysteem.

De potten met aarde kunnen ook direct op de bodem van de kast worden geplaatst en handmatig worden bewaterd. De bodem is waterbestendig. Je kunt de kast altijd nog uitbreiden met een automatisch irrigatiesysteem.

Veilig en degelijk
Alle materialen van de Bonanza 600  zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en 8 mm PVC/XPS/PVC sandwichpanelen. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur
De kweekkast bouw je in een half uur op, zonder gereedschap. Aan de kast zit slechts 1 snoer met huis-tuin- en keukenstekker. De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil. In vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent. Zo past de kast in ieder interieur.


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal