Bilberry grow High power led system

Bilberry grow High power led system
Bilberry grow High power led system
Bilberry grow High power led system
Bilberry grow High power led system
Bilberry grow High power led system
999.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL412c
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
650W LED-licht speciaal ontworpen voor het thuis kweken van planten in middelgrote kweektenten van 200x100 en 240x120 cm.


GROEI 3Stijl

 Om aan de nieuwe uitdagingen en behoeften van henneptelers te voldoen, hebben we een verlichtingsopstelling ontwikkeld die drie verschillende spectrums omvat, elk voor elke groeifase, om de plantengroei te optimaliseren en de opbrengst te maximaliseren.


VOORDELEN


- 3 spectra (groei, bloei, oogst)

- ontwikkeld door experts

- Solide en waterdichte constructie

- gratis app

- gemaakt in de EU

- 5 jaar garantie


GROEI - GROEIFASE - VEGETATIEVE FASE

 Voor de vegetatieve fase hebben wij een speciaal spectrum ontwikkeld bestaande uit wit licht met een passende verhouding rood tot blauw licht. Het GROW-spectrum zorgt voor de compactheid van de planten, bevordert de goede ontwikkeling van de wortels en maakt een efficiënte fotosynthese mogelijk zonder bijwerkingen zoals overmatig uitrekken van de stengel. Het gebruik van het GROW-spectrum wordt aanbevolen tot een week voor het einde van de vegetatieve fase.


BLOEI - GENERATIEVE FASE - BLOEIFASE

 Zelfs subtiele veranderingen in het spectrum beïnvloeden de activering en regulering van belangrijke groeiprocessen in planten. Vlak voordat de knoppen verschijnen, moeten we de plant voorzien van het BLOOM-spectrum. Het BLOOM-spectrum bestaat uit wit licht met een kleurtemperatuur van 4000K en verhoogd rood licht en is ontworpen om de bloei te initiëren en in stand te houden.

 Het wordt aanbevolen om het BLOOM-spectrum te gebruiken tegen het einde van de vegetatieve fase en vóór het begin van de generatieve fase.


OOGST - EINDFASE

 Licht kan de concentratie van terpenen, tetrahydrocannabinol (THC) en cannabidiol (CBD) wijzigen. Vooral UV-A licht is geschikt om het gehalte aan deze stoffen te verhogen. Om deze reden is het HARVEST-spectrum, dat UV-A-licht bevat, ontwikkeld voor de laatste fase van de gewasproductie, de fase vóór de oogst. Afhankelijk van de individuele voorkeuren kan dit spectrum enkele dagen vóór de oogst worden toegepast.

 Het is belangrijk om deze modus niet in eerdere groeifasen te gebruiken, omdat UV-licht stressvolle omstandigheden voor de planten kan veroorzaken en daardoor de kwaliteit kan beïnvloeden.

 Let op: UV-stralen zijn zeer gevaarlijk voor de ogen en de huid. Draag beschermende kleding als u in de buurt van deze lamp werkt.

 Het product mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving in uw land.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review