De Sjop Online

Spectrabox Gold 400W LED kweeklamp

Spectrabox Gold 400W LED kweeklamp
Spectrabox Gold 400W LED kweeklamp
Spectrabox Gold 400W LED kweeklamp
438.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL402-400
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
400W Spectrabox Gold 4S
De Spectrabox Gold serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt.
Door toepassing van 3W OSRAM leds en zeer krachtige 5W COB leds gecombineerd met high-beam lenzen is de nieuwe Spectrabox Gold een regelrecht powerhouse! De unieke 5W Hybrid COB leds geven een compleet PAR 400-730nm plantenspectrum, gelijkend aan dat van zonlicht. De toegepaste 3W OSRAM leds zijn als beste getest qua lichtopbrengst per Watt, met de laagste terugloop in lichtopbrengst gedurende de gebruikstijd, beter dan CREE leds.

Spectrum Controllers
De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growht Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum apart van elkaar, traploos worden ingesteld. Hiermee is het onder andere mogelijk om de seizoenen na te bootsen en geleidelijk over te gaan van een meer blauw voorjaarslicht naar een rood najaarslicht. Door het nabootsen van de jaargetijden gedurende de gehele plantencyclus zullen planten zich zeer natuurgetrouw ontwikkelen en een zowel kwalitatief als kwantitatief goede opbrengst genereren.

High-beam lenzen
Door toepassing van High-beam lenzen gecombineerd met 3W OSRAM en 5W COB leds heeft de Spectrabox Gold een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

Silent fans
De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Gold tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing
Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de Spectrabox Gold robuust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal