BN Hydro-Supermix 5Ltr

Minerale meststof

BN Hydro-Supermix 5Ltr
80.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV204b
47,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BN NFT-AQUA Supermix is een biominerale één component meststof speciaal samengesteld voor mediumvrije kweeksystemen. Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel héél eenvoudig.

Deze meststof bestaat uit :
- macro elementen zoals NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg en Si.
- micro elementen in chelaatvorm zoals Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo
- vitaliserende plantenextracten

Bovenstaande elementen zijn volkomen zuiver, van natuurlijke oorsprong en vrij van ballaststoffen. Hierdoor is deze meststof snel opneembaar en kan met een lage EC volstaan worden, dit is vooral van belang bij het kweken in substraatloze systemen. BN NFT-AQUA Supermix stimuleert actief de wortelvorming, voorkomt uitdroging en voorziet in de complete bemesting tijdens groei zowel als bloei. In de bloeiperiode moet P-K 13+14 als Superbloeier éxtra toegevoegd worden. Hoewel deze meststof door de toepassing van chelaten zo goed als pH-onafhankelijk is, kan het in extreme gevallen nodig zijn de pH te stellen. Dit wordt bij voorkeur gedaan met fosforzuur. Aanbevolen pH is 5,8 (5,5-6,5). (controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor bestemde ijkvloeistoffen)

Om besmetting te minimaliseren, wordt aanbevolen het voedingsvat éénmaal per week te verschonen. Zorg steeds voor een zuiver voedingsvat. Indien één plant last heeft van schimmels, virussen of wortelvretende insecten, zal spoedig je hele tuin hiervan last krijgen. Daarom is het van belang voldoende BN ZYM en TML te doseren, dat kan mogelijke problemen voorkomen of controleerbaar houden. In gebieden met een laag kalk cijfer (zacht water) dient Ca-15 toegevoegd te worden. Gebruik steeds de aanbevolen verzorgingsmiddelen, dit zal een TOP resultaat opleveren

BN NFT-AQUA SUPERMIX

DOSERING:

continu in het voedingsvat 400-500 ml. per 100 liter water. In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lagere dosering. Bouw in die teeltfase de dosering op van 200 ml. naar 400 ml. Vanaf de tweede week is de volle dosering nodig om de planten te voorzien van de optimale hoeveelheid voeding.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review