De Sjop Online

Smart Pot #2 Gallon B20.3xH17.8cm 7.6ltr.

Smart Pot #2 Gallon B20.3xH17.8cm 7.6ltr.
€ 5.95 4.59 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeB17002
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De smartpot is voor de tuinier die meer wil halen uit de mogelijkheden van de plant. De smartpot is een nieuwe en unieke manier om een beter klimaat te scheppen voor uw planten. De voordelen van de smartpot zijn:
*        De smartpot is gemaakt van een stof die ademt, hierdoor komt er meer zuurstof in de aarde waardoor het bodemleven wordt gestimuleerd en wat ten goede komt aan de wortels. De smartpot zorgt voor meer zuurstof in de aarde.
*        Deze stoffen pot laat overtollig water door, hierdoor is de kans op teveel water geven nauwelijks meer aanwezig. Teveel water geven is een veel en snel gemaakte fout. De smartpot zorgt voor een betere waterhuishouding.
*        De temperatuur is stabieler ten opzichte van een plastic pot. Een normale pot ademt niet en daardoor kan de temperatuur flink oplopen. De smartpot zorgt voor een stabielere temperatuur.
De smartpot zorgt voor een beter bodemleven en voor grotere en sterkere wortels dit is goed voor de gehele gezondheid van de plant en zorgt uiteindelijk voor een grotere en betere oogst. Uit de praktijk is gebleken dat de smartpot beter presteert dan de traditionele potten.

Specificaties:
Diameter: 20.3 cm
Hoogte: 17.8 cm
Inhoud: 7.6 liter (2 gallon)

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal