BN VitaSol 5ltr.

BN VitaSol 5ltr.
50.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV215c
47,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
VitaSol is een vloeibare organische bodemverbeteraar op kalibasis (9 %) en van plantaardige oorsprong. Hierdoor wordt VitaSol gemakkelijk door het gewas wordt opgenomen en is uitermate geschikt als omzetter van aanwezige voeding, met kali als toevoeging. Vooral in perioden van hoge productie en snelle groei (kunstmatig belichte gewassen) of bij groeistagnatie als gevolg van tekorten, laat VitaSol zich zeer effectief inzetten. Dit product wordt zowel door de wortels als via het blad opgenomen, hierbij is verbranding van het gewas vrijwel uitgesloten.

VitaSol is eenvoudig met water te vermengen en kan via het druppelleidingsysteem worden toegediend, maar naspoelen is aan te bevelen. Dankzij de organisch plantaardige oorsprong zorgt VitaSol voor een evenwichtige en gelijkmatige groei, een sterke haarwortelontwikkeling, een goede kleur van het gewas en een hoge natuurlijke weerstand tegen ziekten. VitaSol voegt naast kali tevens kalk toe en bevat veel spoorelementen. Dit product geeft een extra zoete smaak aan vruchtgewassen.

VitaSol

DOSERING:

Gedurende de hele teelt op grond: 25-50 ml. per 100 liter Als zoetmaker: in de laatste week van de bloeifase: 50-100 ml. per 100 liter

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review