De Sjop Online

Aqualogic Booster 5 liter

Voedingen

Aqualogic Booster 5 liter
80.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode20664
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Wij vragen veel van onze planten, daarom ook moeten we de natuurlijke groei en bloeiprocessen proberen op alle manieren te stimuleren.Natuurlijke bescherming van de plant tegen negatieven invloeden en gemaakte fouten(temp., Rv of ventilatie, onder/overdruk,bacterien, uitdroging bladschimmels, ziekten etc.)is daarom het minste wat je kunt doen.
Door een uitgekiende samenstelling van meststoffen (hoofd en sporenelementen), vitaminen (glycine, thiamine etc) , natuurlijke stimulatoren (kelp,micro-organismen,)en kruidenpreparaten krijgt de plant meer weerstand tegen die negatieven factoren.Tevens bevat de Booster ook de basis onderhoud van AminoForter waardoor de plant ook een extra doses energie krijgt.

Neem als voorbeeld dat een mens ook meer weerstand krijgt van een gezonde en evenwichtige voeding en een gezond levenspatroon. Zo iemand zal niet zo snel ziek worden, en als dat toch gebeurd zal hij sneller zijn genezen.Naast die gezonde voeding kan caffeine/taurine een mens extra energie geven Zo is het niet anders bij planten.


Laten we de Aqualogic booster dus goed op al zijn facetten gebruiken; -als stimulator -als allesomvattend verzorgingmiddel - als probleemoplosser.

In principe geef je de Booster gedurende de hele cyclus mee met de dosering tussen de 100 en 150 cc op 100 l .

Als we de Booster willen gebruiken als probleemoplosser is het aan te raden de dosering rond de 300cc op 100 l . te laten komen.

Verkrijgbaar in 0.25l, 1l, 5l, 10l

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal