BN Coco Forte A + B 5 liter

Minerale A/B kokossubstraat meststof

BN Coco Forte A + B  5 liter
88.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV202b
51,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Coco Nova A/B kokos substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor kokos kwekers, onder andere doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teelt Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen. Met andere woorden: een complete voeding met het gebruiksgemak van een synthetisch A/B systeem en de kwaliteit van de beste biologische meststoffen. De basis voor Coco Nova is Nutri Nova. De gebruikte mineralen zijn alle van een “Food-Grade” kwaliteit en de spoorelementen zijn gechelateerd om in een bredere pH range opneembaar te blijven. Speciaal voor het substraat kokos, zijn aan deze A/B meststof diverse elementen toegevoegd, die ervoor zorgen dat het groeien en bloeien op kokos steeds optimaal gaat, zeker ook bij hergebruik van de matten. Let erop dat bij hergebruik van de matten, deze vrij zijn van ziektes, plagen of virussen.

Het gebruik van deze meststoffen is bijzonder eenvoudig en in de praktijk beperkt het zich tot het eenvoudig afmeten van de juiste hoeveelheden A en B en het één voor één mengen in de bijbehorende hoeveelheid water. Indien nodig kan na het mengen met fosforzuur de pH afgesteld worden op 5,8 (5,5-6,5). (controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor geschikte ijkvloeistoffen). Coco Nova is de beste kokosmeststof die er momenteel op de markt is en overtreft vergelijkbare meststoffen. Het kweken met Coco Nova zal dan ook steeds resulteren in topresultaten, zeker indien de andere groeifactoren licht, lucht en plantmateriaal ook optimaal zijn.

COCO NOVA

Dosering:

400-500 ml. per 100 liter water. In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lagere dosering. Bouw in die teeltfase de dosering op van 200 ml. naar 400 ml. Vanaf de tweede week is de volle bovenstaande dosering nodig om de planten te voorzien van de optimale hoeveelheid voeding. Bij hergebruik van kokosmatten, is het aan te raden eerst een EC meting te verrichten om een opstartdosering te bepalen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review