BN Silution 250ml

BN Silution 250ml
46.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV209a
34
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Silicon Nutrient - De oplossing van de hoogste opbrengst

Silution is een plant versterking van vloeibare mest op basis van gestabiliseerde kiezelzuur. De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor het gebruik van kiezelzuur en de positieve effecten op planten zijn. De effectiviteit van kiezelzuur in de versterking van de plant en de groei en bloei te stimuleren is met name zichtbaar bij telers die minder optimale groeiomstandigheden, zoals in kassen, indoor gewassen, groeien in warme klimaten en een hoog risico infectie omstandigheden.
Hoewel silicium kan worden gevonden in de bodem bijna overal op aarde, is het meestal niet-installatie ter beschikking. De meeste ondergronden niet genoeg planten beschikbaar silicium bevatten. Mono-kiezelzuur is de enige vorm van silicium die installatie ter beschikking. Bovendien kiezelzuur is zeer onstabiel, waardoor onvoldoende opname via de wortels. Mono-kiezelzuur moleculen de neiging samenbinden vormen steeds grotere ketens (polymerisatie), waardoor de plant niet kan absorberen. Verder kiezelzuur bindt ook aan andere elementen zoals aluminium, ijzer, mangaan en andere mineralen, die neerslaan in de bodem en daarom niet meer planten beschikbaar.
Silution bestaat uit een gestabiliseerde en biobeschikbare vorm van kiezelzuur. Het is een zeer centrale beschikbaar en bio-actieve product dat positieve effecten op de plant heeft. Silution resulteert in een betere oogst: hogere opbrengst en een betere kwaliteit.
Silution ' s unieke kwaliteiten worden versterkt en nog meer versterkt met de toevoeging van high - rang en gezuiverde biologisch fulvinezuur. Deze pure fulvozuur stabiliseert niet alleen maar verder de huidige kiezelzuur, het stimuleert ook de plant ' natuurlijke afweermechanisme s.
De combinatie van kiezelzuur en de natuurlijke fulvinezuur en andere sporenelementen zoals boorzuur en zink, verder verhoogt de stabiliteit en effectiviteit.
Omdat de meeste substraten een tekort aan vestigingsplaats kiezelzuur dient Silution direct worden vanaf het begin van de groeiperiode. Gebruik van deze gestabiliseerde siliciumzuur wordt een aanzienlijke verbetering van het groeien. Dit wordt duidelijk zichtbaar in de toegenomen omvang van de plant ' s wortelstelsel vergeleken met controleplanten. Grotere wortels nemen meer voedingsstoffen, die op zijn beurt kan de plant beter en sneller te groeien. Omdat de plant sterker en een betere verdedigingsmechanisme (bio - versterking), zal de plant beter kunnen externe invloeden en ziekten weerstaan.
Silution is het ideale kiezelzuur meststof voor druppelirrigatie systemen. Een meststof schema gebruiken biologisch beschikbare kiezelzuur in combinatie met de hoogwaardige fulvinezuur leidt ondermeer:
  • Een gewas dat een hogere weerstand tegen de negatieve gevolgen van stress heeft.
  • Sterkere celwanden.
  • Een sterkere verdediging tegen planten infecties en ongedierte.
  • Een sterkere verdediging tegen temperatuurverschillen en / of extreme temperaturen.
  • Een hogere kwaliteit en opbrengst.
  • Een hoger gehalte aan droge stof van het eindproduct.
Combineer Silution met de meststof regeling gedurende de gehele groeicyclus. Silution is een uniek product en is niet vergelijkbaar met andere siliciumproducts . Dit product wordt beschermd door een octrooi.

Dosering

Om de bodem als root irrigatie: 2 ml / 10 liter zuiver water. Meer is onnodig en werkt contraproductief.
Bladnevel: 2 ml / liter zuiver water met een pH van 5,0-6,0. Spray om de twee weken.
Breng eerst water aan het voedingsvat, voeg dan de juiste hoeveelheid Silution en meng. Daarna voeg de normale dosering van andere meststoffen en additieven en nogmaals grondig mengen

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review