AirRAP Wortel pot 8 Liter

+ 3 x bevestigingdop

AirRAP Wortel pot 8 Liter
AirRAP Wortel pot 8 Liter
AirRAP Wortel pot 8 Liter
AirRAP Wortel pot 8 Liter
€ 6.00 4.95 *Prices include VAT
Article codeB192-08
0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Het gebruik van deze Air RAP 8-liter pot voorkomt vervorming van de wortels, chignoning en wortelrot. De groei van tuinbouw, bloemen- of fruitgewassen zal zeer actief en onbeperkt zijn. Deze Super Roots Pot kan worden gebruikt in tuinieren, binnenaarde of bodemsubstraat, en hydrocultuur substraat kleikraal, kokosvezel of andere.

De cirkelvormige wand zonder plat en geperforeerd oppervlak van de Air Snoeipot voorkomt de spiraalvormige groei van de wortels. Deze bij het naderen van de geperforeerde kegels zullen op natuurlijke wijze uitdrogen wanneer ze in contact komen met de lucht, waardoor de gekweekte planten constant nieuwe planten moeten produceren.

Deze Air RAP-pot van 8 liter wordt plat verkocht, met zijn kleine schroeven en zijn bodem met voetjes waardoor de lucht kan passeren en het overtollige water. Eenmaal gemonteerd, zal de hoogte van de muur 24,5 cm zijn voor een diameter van 20 cm.

De montage van deze is heel eenvoudig en snel: rol de muur rond de bodem op en zorg ervoor dat de geperforeerde kegels naar buiten wijzen en dat de 2 rijen ongeperforeerde kegels zich aan de bovenkant bevinden. Deze ongeperforeerde bovenste rijen voorkomen water geven wanneer het substraat met het water stroomt.

Voordelen van Air Snoeipot:

  • Vermijdt wortelkrullen en rotten.
  • Vernieuwing van wortels en sterke wortelmassa.
  • Perfecte opname van voedingsstoffen en oxygenatie van het substraat.
  • Verpotten zonder risico van achteruitgang van het wortelstelsel.
  • Eenvoudig te monteren en op te bergen.

Reviews

There are no reviews available in your current language
Write a review