Groenten & Kruiden kweken

Wat is er met ons eten gebeurt?

In een wereld waar het leven steeds sneller gaat,
en niemand meer weet waar groente en fruit vandaan komt maar waar gezond voedsel een steeds grotere rol gaat spelen,
Wij bieden al jaren lang onze klanten goed alternatief voor een thuis kweek.

Zelfs op een paar vierkante meter, zomer en winter door, de heerlijkste groenten en kruiden biologisch kweken.
Dit met een veilige complete kweektent.
Deze kweektenten kunnen thuis op ieder klein en leeg plekje veilig worden geïnstalleerd.

Wij bieden een ruime keus aan professionele biologische thuiskweek producten voor een zeer schappelijke prijs.
Samen met uw kinderen de lekkerste groenten en kruid kweken, dit zal de eetlust opwekken,
en is leerzaam en geeft plezier voor het hele gezin.

Wilt u ook het hele jaar genieten van de heerlijkste zelf gekweekte gewassen?

Waarom je beter groente en fruit zelf kunt kweken in een kweektent

  1. Er zijn verschillende redenen waarom het beter kan zijn om groenten en fruit zelf te kweken in een kweektent, in plaats van ze te kopen in de supermarkt of bij de groenteboer. Hier zijn een aantal van de belangrijkste redenen:
  2. Gezonder voedsel: Door groenten en fruit zelf te kweken in een kweektent kun je er zeker van zijn dat ze vrij zijn van pesticiden en andere chemicaliën die in de commerciële landbouw vaak worden gebruikt. Hierdoor krijg je gezonder voedsel dat vrij is van schadelijke stoffen.
  3. Verser en lekkerder voedsel: Zelfgekweekte groenten en fruit zijn meestal veel verser en smakelijker dan die in de winkel. Dit komt doordat je ze kunt oogsten wanneer ze volledig rijp zijn, waardoor de smaak en voedingswaarde optimaal zijn.
  4. Kostenbesparend: Hoewel de startkosten voor het opzetten van een kweektent misschien hoog lijken, kun je uiteindelijk veel geld besparen door je eigen groenten en fruit te kweken. Dit komt omdat je de kosten van het kopen van verse producten in de supermarkt of bij de groenteboer kunt vermijden.
  5. Milieuvriendelijk: Het kweken van je eigen groenten en fruit in een kweektent kan een milieuvriendelijke optie zijn. Je hebt geen vervoer nodig om naar de winkel te gaan en je vermijdt het gebruik van schadelijke chemicaliën die in de commerciële landbouw worden gebruikt.
  6. Plezier en voldoening: Het kweken van groenten en fruit kan een leuke en bevredigende hobby zijn. Het kan je helpen om meer verbonden te zijn met de natuur en het kan je een gevoel van voldoening geven om je eigen voedsel te kweken en te oogsten.
Kortom, het kweken van groenten en fruit in een kweektent heeft veel voordelen. Het kan leiden tot gezonder, lekkerder en goedkoper voedsel, en het kan een plezierige en voldoening gevende hobby zijn.

Welke snelgroeiende plant wil je thuis gaan kweken?