Biobizz Try-Pack Hydo pack

Biobizz Try-Pack Hydo pack
27.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV865tph
8718403232158
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Gebruik je een hydroponisch kweeksysteem en wil je je planten niet langer met alleen mineralen voeden? Wil je genieten van de natuurlijke smaak van een organische oogst maar wil je het systeem behouden? Biobizz® maakt het je gemakkelijk met de Hydro-Pack. Één van de vier Biobizz® Try-packs.

Met de Hydro-Pack groei je op een professionele manier en krijgt je oogst een hoge kwaliteit. De Hydro-Pack is een complete pack, makkelijk hanteerbaar, makkelijk in gebruik en makkelijk te betalen.

De Hydro-Pack bevat: Bio-Bloom™, Bio-Heaven™ and Top-Max™. Een combinatie die de hydroponische teler ervaring laat opdoen met de biologische producten van Biobizz® die geschikt zijn voor een hydroponisch systeem. Alle drie de producten die het Hydro-Pack bevat, zorgen voor een organische oogst.

Het beste uit twee werelden: de organische kwaliteit en de hydroponische kwantiteit. Het Hydro-Pack zal een optimale wortel ontwikkeling stimuleren en beschermen door het gebruik van organische voeding.

De Hydro-Pack is te gebruiken met alle andere Biobizz® producten of Try-packs: het maximale resultaat met minimale kosten.

Inhoud Hydro-Pack:

  • 250 ML Bio-Bloom;
  • 250 ML Bio-Heaven;
  • 250 ML Top-Max.

Laat jouw biologische kweek ervaring beginnen met de Biobizz® Try-Pack!

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review