Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt

Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt
2,000.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL403-SGL4
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 400watt

Product omschrijving Sylvania Gro-Lux LED Linear growing system:

De Sylvania Gro-Lux LED Linear 400watt is de complete oplossing voor al uw horticultuur projecten. Sylvania introduceert vanuit haar passie, en vanaf 1962 als 's werelds eerste gespecialiceerde tuinbouwverlichting ontwikkelaar de Gro-lux LED Top Lightning armatuur.

De Sylvania Gro-Lux LED armatuur is een alternatief voor de HPS natrium lamp, en bied een hoog efficient en flexibel systeem, dat gemakkelijk geïntegreerd kan worden in bestaande systemen, of een zelfstandige oplossing bied.

De Sylvania Gro-Lux LED Linear X6 optimaliseert de vegatieve groei en bloei als geen andere LED-Bar kan, en bied daardoor een ongeëvenaarde product verhogende mogelijkheid voor de indoor horticultuur. makkelijk inzetbaar in kleine kweektenten, kweekkassen en kasten. De Sylvania Gro-Lux LED bar kan als losse module, of in een geschakelde armatuur gebruikt worden.

Product specificaties Sylvania Gro-Lux LED armatuur:

Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met experts op het gebied van verlichting, biologie en natuurkunde, zet de Sylvania Gro-Lux LED Linear de nieuwe standaard in LED voor de indoor Horticultuur.

Bekijk de voordelen van de Gro-Lux LED Linear.

Uitstekende prestaties
De Gro-Lux LED Linear is het krachtigste passief gekoelde LED-systeem voor  van planten op de markt.
Vanwege het ontwerp heeft het armatuur geen extra ventilatoren nodig voor voldoende koeling.
Met een verbruik van 396W levert het een lichtopbrengst van 1080μmol en is volledig stil.
Met zijn vermogen kan de Sylvania Gro-Lux LED een 600W 400V EL tuinbouwlamp vervangen en meer dan 30% energie besparen.
Kies tussen verschillende modules met de "Vegetative" of "Universal" spectra of meng beide spectra om een ​​gecondenseerde groei te bereiken.
De afzonderlijke LED-modules kunnen ook op een afzonderlijk LED-voorschakelapparaat worden gebruikt en worden daarom ook op het gebied van tussenbelichting en verticale landbouw gebruikt.
De modulariteit biedt ook de mogelijkheid om de armatuur up-to-date te houden met de nieuwste technologie. Breid uw opties uit met in de toekomst beschikbare modules.
Dankzij het flexibele gebruik kan het armatuur worden bediend met drie modules voor kleinere toepassingen of met zes modules voor maximale prestaties.
Kies uit twee verschillende spectra.

Het "Vegetatieve" spectrum biedt uitstekende extra belichting in combinatie met natuurlijk zonlicht en vindt zijn beste gebruik in serregrooffaciliteiten.

Verder is het geschikt voor toepassingen zonder daglicht om de teelt en groei van jonge planten te ondersteunen.

Het "universele" spectrum is expliciet geschikt voor gebruik zonder natuurlijk zonlicht. Het kan daarom worden gebruikt als de enige lichtbron voor de productie van planten. Deze optie bestrijkt het hele spectrum, inclusief Far-Red. Bovendien bevat het een lage en onschadelijke hoeveelheid UV, waarvan is aangetoond dat het de groei, bloei en kwaliteit van planten positief beïnvloedt.

De modulariteit van het systeem maakt het mogelijk beide spectra te mengen voor het verkrijgen van bijvoorbeeld een dichtere groei door "Vegetatieve" range, gebruik te maken van alle voordelen van de "universele" spectrum.


In plaats van slechts één lichtbron te gebruiken, is het licht in de Gro-Lux Linear LED breed. Een stralingshoek van 120 ° zorgt ervoor dat de verschillende bundels elkaar overlappen. Dit brengt veel voordelen met zich mee.


Ten eerste garandeert de overlapping dat het licht in hoge mate uniform is. Het mengen van de verschillende LED's kan al op korte afstand worden gegarandeerd. Bovendien profiteert de plant van het feit dat de lichttoevoer uniform is en daarom zorgt voor een gelijkmatige groei.

Een ander aspect is het minimaliseren van schaduwnesten. Door de brede overlap kan de Gro-Lux Linear LED het licht nog verder in de plant brengen, tot laaggelegen bladeren. Dit leidt tot verhoogde fotosynthese en, natuurlijk, tot grotere, gezondere planten met een hogere opbrengst.

Premium-kwaliteit componenten:

De Sylvania Gro-Lux LED Linear is ontworpen om de beste prestaties ooit te leveren.
Om volledige betrouwbaarheid, levensduur en veiligheid voor de gebruiker te garanderen, worden alleen hoogwaardige componenten gebruikt bij de productie van de LED-armatuur.
De complete lamp is gemaakt van aluminium, waardoor de regeling van de warmte mogelijk is. Alle kabels zijn bovendien hittebestendig.
Elk van de modules heeft 80 krachtige LED's van de toonaangevende merkfabrikant. Deze worden beschermd door anti-reflecterend echt glas, wat voordelen biedt ten opzichte van conventionele polycarbonaathoezen en andere kunstmatige materialen.
De glazen afdekking is gemakkelijk schoon te maken met conventionele huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig om beschadiging van de hoezen te voorkomen. Het glas zal niet krassen of dof worden, zoals het geval is met conventionele plastic hoezen.
Schade aan de covers gaat altijd gepaard met direct verlies van licht. Dit risico wordt geëlimineerd door het gebruik van hoogwaardig glas.
Door het anti-reflecterende glas in de Sylvania Gro-Lux LED Linear is het lichtverlies minder dan 0,1% en kan het daarom bijna worden genegeerd.
Een ander aspect dat de armatuur volledig veilig en geschikt maakt voor elke toepassing, is het gebruik van Gore-Tex®-pluggen. Deze zorgen voor ventilatie binnen de modules, terwijl ze 100% water- en waterdampbestendig zijn en voldoen aan de IP66-beschermingsnormen.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review