Aptus Regulator 1 ltr.

Voedingen

Aptus Regulator 1 ltr.
228.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Aptus
ArtikelcodeV313
8719717740087
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Aptus Regulator is een uniek en futuristisch product, dat continue blijft regelen en aansturen. Men haalt letterlijk moeder natuur in huis.
Anti stress plantversterker
Regulator is een plantbooster die de groei en bloeiprocessen stuurt en ondersteunt. Regulator versterkt het gewas, regelt de opname van voedingsstoffen en verhoogt het droge stof gehalte. De plantversterkende functie van de Regulator biedt optimale bescherming voor stress situaties zoals warmte, water en zout stress. Zo biedt de Regulator in de warme zomerperiode een goede bescherming tegen warmte stress.
In warme periodes zorgt de Regulator ervoor dat:
- gewas met temperaturen tot 40 graden Celsius groen blijft
- transpiratie vermindert tot wel 30%
- de vochthuishouding wordt gereguleerd
- het blad verhardt en de bladstand verbetert.
De plant is beter bestand tegen de extreme omstandigheden en het bloeiproces wordt niet meer geremd. Een ongeremde en gereguleerde groei en bloei zorgen voor een optimale opbrengst.

Voordelen
- Versterkt plant en biedt weerstand in stress situaties
- Beschermt tegen warmte stress
- Verbetert opname voedingsstoffen
- Verhoogt droge stof gehalte door compacte groei
- Kortere internode afstand
- Groenere en veerkrachtige bladeren
- Dikkere stengels

Tips & Trucs
Meng de Regulator altijd als eerste in het voedingsvat als dit helemaal gevuld is met schoon water.
Met de Regulator blijft de plant compact. De afstand tussen de vertakkingen (internodes) wordt heel regelmatig. Als planten te groot dreigen te worden kan met het hoger doseren van de Regulator de groei in de hoogte worden geremd. Met de Regulator kunnen planten veel hogere temperaturen aan. Tot 40°C blijft de plant gewoon groen groeien en bloeien. Regulator verhoogt het droge stof gehalte. Dit levert bij het indrogen een paar procent voordeel op!
Maak een vat met Regulator binnen 3 dagen op.

Samenstelling
De Regulator bestaat uit een mix van sporenelementen met als belangrijkste element kiezelzuur. Het kiezelzuur zorgt voor een verharding van de celwand wat resulteert in dikkere stengels, steviger blad en uiteindelijk een sterkere plant. Omdat er meer vezels worden aangemaakt bevat de plant ook meer droge stof. En kiezelzuur regelt de opname van belangrijke voedingstoffen zoals stikstof (N), fosfor (P) en Kalium (K). De Regulator is verkrijgbaar in 250ml, 500ml, 1000ml en 5000ml verpakkingen.

Toepassing
De Regulator is een super geconcentreerd product. Een kleine dosering volstaat voor een groot effect. Gebruik 15 ml per 100 liter water (1: 6666) gedurende de hele kweekcyclus. Door de hoge concentratie en de lage dosering is de Regulator goedkoop in het gebruik. Meng de Regulator altijd als eerste voor de voeding en eventuele boosters in schoon water in het voedingsvat. Blijf roeren of rondpompen zodat de Regulator volledig oplost. Ga dan verder met het aanmaken van het voedingsvat. Meng de Regulator nooit voor (bijvoorbeeld in een maatbeker) en zorg dat er geen vuiligheid in de fles komt.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review