Aptus Startbooster 50 ml.

Aptus Startbooster 50 ml.
€ 7.50 4.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV320a
4,99
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Wortel en groeistimulator
Startbooster is een combinatie van een groeistimulator en een wortelstimulator. Startbooster is een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Startbooster bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben bij de ontwikkeling van wortels en groei. Aptus combineert zoveel mogelijk actieve stoffen in één product in plaats van een product te ontwikkelen per actieve stof. Hierdoor hebben de producten een krachtig stimulerend effect en blijft het product assortiment overzichtelijk.
Startbooster zorgt voor een snelle wortelvorming met meer haarwortels. Tevens zorgt Startbooster zorgt voor een directe stimulans van de groeiprocessen. Ook heeft het gebruik van Startbooster een positief effect op het bodemleven. Door de hoge concentratie en de lage dosering is Startbooster de goedkoopste wortel- en groeistimulator. Bereken de prijzen van vergelijkbare producten per liter aangemaakt water en tel uit je winst.

Voordelen
- Goedkoopste en krachtigste wortel- en groeistimulator
- Geconcentreerd
- Zeer complete cocktail van actieve stoffen
- Snellere wortelvorming
- Snellere ontwikkeling van stengels en plantweefsel
- Krachtige stimulator voor het bodemleven

Tips & Trucs
- Dip de wortels voor het planten in een dip mengsel Startbooster van 7,5 ml per liter (1: 133) tot maximaal 10 ml per liter (1: 100).
- Startbooster is de enige wortel en groeistimulator op de markt die goedaardige bacteriën bevat. Hierdoor wordt de stengel duidelijk zichtbaar wel 2x zo dik! En ontstaat een uitgebreid haarwortelstelsel.
- Maak een vat met Startbooster binnen 3 dagen op. Het beste is om de oplossing meteen op te maken.
- Startbooster is een organisch product. Hierdoor kan enige aanslag in het voedingsvat ontstaan. Organische meststoffen zijn altijd beter opneembaar voor planten dan mineralen meststoffen.
- Gebruik altijd System-Clean als Startbooster in druppelsystemen wordt gebruikt.

Samenstelling
Startbooster bevat de volgende wortel- en groei stimulerende actieve stoffen:
- Humuszuren
- Aminozuren
- Fulvinezuren
- Organisch stikstof
- Specifieke biomassa
Startbooster is de enige wortel en groeistimulator op de markt die specifieke biomassa bevat. Hierdoor worden de wortels beschermt en groeihormonen aangemaakt. Het is de combinatie van deze actieve stoffen die Startbooster tot het meest krachtige product in deze categorie maakt.
Startbooster is verkrijgbaar in 100ml, 250ml, 500ml, 1000ml en 5000ml verpakkingen.

Toepassing
Gebruik Startbooster als supplement naast NPK voeding. Op voorbemeste potgrond hoeft door het gebruik van Startbooster geen groeivoeding meer te worden gebruikt. Door het gebruik van Startbooster kan de voorgroeifase worden ingekort. Gebruik 25 ml per 100 liter (1: 4000) vanaf de voorgroeifase tot en met eerste week bloei. Schudden voor gebruik. Bepaal de EC waarde na het toevoegen van de groeivoeding. Voeg vervolgens pas Startbooster toe. Startbooster is een volledig organisch product. Ben voorzichtig met het gebruik van organische producten zoals Startbooster bij fijne irrigatiesystemen. In dit soort systemen vergroot het gebruik van Startbooster de kans op verstoppingen. Gebruik bij druppelsystemen daarom altijd naast Startbooster een product dat irrigatiesystemen schoon houdt (System-Clean).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review