Biocanna Bio Boost 5 ltr.

Biocanna Bio Boost 5 ltr.
144.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV08605000
159,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOCANNA BIO BOOST 5 LITER

Na jarenlange veldstudies onder meer in de primaire regenwouden van Zuid- Azië, Afrika en Midden-Amerika en onderzoek in de laboratoria van CannaResearch, is CANNA meer dan trots met de introductie van haar BioBOOST!

BioBOOST is een opbrengstverhogende input voor elk teeltsysteem en kan in combinatie met alle voedingslijnen en additieven van CANNA worden toegepast. BioBOOST is geen voeding, maar een natuurlijk gefermenteerd plantenextract met bloeistimulerende eigenschappen dat ook voor een vollere smaak verantwoordelijk is.

BioBOOST is een ware oppepper voor planten, vol bio-actieve bestandelen. Het zorgt voor een extra stofwisseling waar de plant juist tijdens de bloei zo'n behoefte aan heeft. Het resultaat is een stevige en vitale vruchtzetting met een hoger vruchtsuikergehalte. De planten worden gezonder, sterker en zijn minder vatbaar voor ziektes en plagen. Het aantal bio-actieve bestanddelen in BioBOOST is enorm.

BIOCANNA meststoffen zijn niet alleen SKAL Int. gecertificeerd, maar hebben ook exact de juiste receptuur, zodat overdoseringen van voedingsstoffen voorkomen worden. Overdoseringen leidden niet alleen tot schade aan het milieu, maar ook aan de plant waarin zij voor groeiproblemen kunnen zorgen. Ook kan het zijn dat een plant juist te weinig voedingsstoffen aangeboden krijgt door een onjuiste receptuur.

Waarborgen / Garanties
De verpakking is vervaardigd van 100% Polyethyleen (PVC- en cadmiumvrij), een makkelijk afbreekbare kunststof die tevens recyclebaar is.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review