Advanced Nutrients



Advanced Nutrients Ltd. is in 1996 opgericht door de eigenaren Michael Straumeitis, met 23 jaar ervaring op het gebied van hydrocultuur en 25 jaar op het gebied van marketing en bedrijf, Robert Higgins, met een achtergrond in dynamische bedrijfsvoering en verkoop en marketing en Eugene Yordanov, deskundige op het gebied van techniek, productontwikkeling en verkoop. Dit driemanschap vormt een formidabele, stuwende kracht in de fabricage en distributie van een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van hydrocultuur.

Al snel constateerden ze een aanzienlijke vraag naar plantspecifieke voedingsmiddelen voor het hele spectrum, binnen een snel groeiende markt. Op dit moment wordt Advanced Nutrients beschouwd als marktleider op het gebied van plantspecifieke voedingsstoffen met het meest diverse assortiment. Er worden geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt voor het kleuren of bleken van onze gebruiksvriendelijke voedingsmiddelen met pH-buffer. Bovendien worden de voedingsstoffen uitsluitend ontwikkeld en getest op dichotomische planten die een kortedagbehandeling vereisen (korte dag planten) en zijn ze als enige op de huidige markt voorzien van een prestatiegarantie!

Advanced Nutrients beschikt over een team van 5 academisch geschoolde onderzoekers en heeft een lijn ontwikkeld van meer dan 70 producten die specifiek gericht zijn op de teelt van dichotomische korte dag planten. Deze producten omvatten de nieuwste ontdekkingen op het gebied van het volledige spectrum aan macro- en microvoedingsmiddelen, aminozuren, hormonen, vitaminen, enzymen, gist en gistextracten, microben en nuttige bacteriën en schimmels. Advanced Nutrients levert tevens natuurlijke producten voor de bestrijding van insecten, schimmels, bacteriën en andere factoren die bijdragen aan misoogst. De productlijn is momenteel verkrijgbaar bij meer dan 2000 detailhandels en wordt gedistribueerd in Canada, de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland


Let op, Langere levertijd!